Transformasjon med Livets Nøkkel

Tatt ned av Mari Solei Bakken se www.hjertelys.com

 

Trinn 1 .

Skap deg et trygt rom. Du kan tenke eller se det for deg et rom i ditt hjerte. Du kan også se for deg en dør og at du åpner døra for å gå inn i et rom.

Tenk deg at du skal puste inn all den gamle energien du er i kontakt med - inn i dette rommet. Det kan være følelser som smerte – frykt – ensomhet osv. Det kan og være at du bare føle deg forvirret eller totalt utslitt. All den gamle energien skal inkluderes som en del av deg. Derfor puster du alt inn i det trygge hellige rommet ditt og inkluderer alt som en del av deg. 

Trinn 2.

Se for deg et bål. Trekk så pusten dypt inn og forestill deg at du henter kraften din fra kilden Gud inni deg.  Ved utpust kan du tenke deg at du samle opp all den gamle energien og puster alt inn i flammen(bålet) og sier Santa coora. Ved å si santa coora er det som å trykke "delete" på en datamaskin. - All den gamle energien nullstilles og omskapes til kjærlighet.

Trinn 3.

Se så for deg at du puster tilbake alle dine sjelebiter/frekvenser som har holdt den gamle energien som du nå har forløst.  Inkluder de som en del av deg selv.

Pust så alt sammen opp til Kilden Gud i deg selv for healing, renselse og transformasjon.

Når du har pustet de opp sier du: "Santa coora - La den høyeste vilje skje – Det er fullbragt - Santa coora". Begynn deretter å puste tilbake din opprinnelige energi inn til din fysiske kropp.

Denne energi er fri og trygg og uten dualitet.

Lykke til!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.11 | 21:27

Jeg Adam som er Israel og Didymos Judas kalt Thomas ble drept der Thomas kirken står da jeg var den de kaller Harald Hårfagre..Jeg husker nå....TT..

...
13.01 | 04:03

Fantastisk! Dette skulle eg lært på barneskulen. Har vært på Selje Kloster dog, det ligger helt nord-vest i SognogFjordane, ikkje på NordMøre.

...
15.06 | 18:30

Hei
Nå er boken å få direkte fra forfatteren Harald S. Boehlke.
Tlf: 90742784
harald.boehlke@gmail.com

Mvh
Harald Boehlke

...
07.11 | 17:37

Etter å ha slitt med mageproblemer (irritabel tarm) over lengre tid har jeg nesten ikke noen problemer igjen etter at P.K fikk fjernet noen stygge bakterier der

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE