Behandlinger du kan motta av meg

Livet ville ha det til at jeg kom borti Biontologi for noen år siden, en meget effektiv behandlingsform.

Mange sliter i dag med frykt, angst, noen har dødsangst som ofte er ubevisst, dårlig selvbilde, traumer, fobier o.s.v. Det viser seg at dette ofte har sin årsak tidligere i dette livet eller i tidligere liv. Ofte så skjønner vi ikke hvorfor...

Jeg er opptatt av å finne første gang dette "problemet" har oppstått. I samarbeid med deg leter vi oss tilbake i dette livet, og om du føler det er riktig så går vi tilbake i tidligere liv. Dette er noe kroppen din husker på celleminne og det kan måles fysisk.

Når vi i fellesskap finner årsaken så kan jeg nøytralisere det med biontologimaskina, eller hjelpe deg å transformere bort det hele med bruk av "livets nøkkel". Det er opp til deg hvilken metode vi bruker, resultatet blir det samme. Dette medfører at de problemene du har i dag kan reduseres betraktelig og i mange tilfeller bli helt borte.

Denne behandlingen er litt annerledes enn det de fleste andre Biontologer jobber med. Jeg renser opp i endel som holder kroppen nede, men jobber mye med tidligere liv for å ta tak i traumer o.s.v.

Høsten 2013 tilegnet jeg meg kunnskap slik at jeg kan gå meget langt tilbake. Fordelen er at alt kan måles/bekreftes.

For de fleste er det nok med to behandlinger, noen trenger en til.

Tilbakemeldingene er meget positive.

Velkommen !

Healing

Etter at jeg gikk på Visdomskilden med Mari Solei Bakken i 2012( www.visdomskilden.com ) så skjøt min utvikling fart. Der utviklet jeg mine healingevner ved hjelp av Livets Nøkkel - Santacoora. Jeg jeg kan gi deg healing hvor jeg bruker min kunnskap og intuisjon og får tilbakemelding på at jeg har sterke healing evner.

Ofte tar jeg ned opplysninger (kanalisering) og de deler jeg med deg dersom du ønsker det. Alt er opp til deg.

Jeg kan gi deg intuitiv healing, åndelig kinesologi og åndelig kirurgi. Jeg bruker alltid "Livets nøkkel" når jeg gir healing.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.06 | 18:30

Hei
Nå er boken å få direkte fra forfatteren Harald S. Boehlke.
Tlf: 90742784
harald.boehlke@gmail.com

Mvh
Harald Boehlke

...
07.11 | 17:37

Etter å ha slitt med mageproblemer (irritabel tarm) over lengre tid har jeg nesten ikke noen problemer igjen etter at P.K fikk fjernet noen stygge bakterier der

...
14.04 | 20:23
Det Norske Pentagram har mottatt 12
03.05 | 18:17
Transformasjon har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE