Nye effektive utvidete behandlinger

Utvidet forklaring:

Er du plaget av f.eks; frykt, redsel, dødsangst, flyskrekk, redd for rotter og mus o.s.v. Er det ting som stopper deg i hverdagen?  Da bør du lese videre.

Kort fortalt:

Mari Solei Bakken ( du finner link til hennes hjemmeside nederst i fanen til venstre) som har kanilisert ned bevisstheten bak "Livets nøkkel" og virkelig sett hva vi kan utrette med den. Jeg er også utdannet Biontolog og har brukt en maskin som måler på meridianene på fingre og tær hvor det er ubalanser i kroppen.

Dette kan nå kombineres og utfallet er virkelig overveldende. Vi (du og jeg) tar tak i dette da det påvirker og begrenser deg i dag. Som det heter: « The Future is the Past Healed»

Tilbyr deg nå å få rensket opp i hendelser/karma som påvirker deg negativt i dette livet, som har sitt opphav meget langt tilbake.

Denne behandlingen har jeg utviklet de siste årene. Så langt har jeg behandlet flere steder i Norge med gode tilbakemeldinger.

1. Behandling:

Du lærer transformasjonsteknikken. (Anbefaler at du bruker den selv etter behandlingene)

Så godt som alle mennesker har Wiphlash (nakkesleng) dette rettes opp. Wiphlash kan oppstå allerede ved din egen fødsel, fall m.m. Forbindes ofte med påkjørsel bakfra i bil.

Er du ofte sliten kan det være mangel på jording. Jeg lærer deg en teknikk hvor du kan jorde deg når som helst og hvor som helst. Det er viktig at vi er jordet i hverdagen. 

Transformerer så endel av de verste ubalansene på  hormonsystemet / shakraene.

Hendelser tidligere i dette livet ser vi på og transformerer og karma renses opp for de siste 100 - 2000 år, alt etter hva som kommer opp. Hendelsene ligger på celleminnet og de kan påvirke oss i dag.

Trykker man på de rette tangentene så aktiveres de fullt ut. Pusteproblemer kan skyldes gassing under 2. verdenskrig. Flyskrekk og høydeskrekk kan skyldes at man ble kastet utfor stup i et tidligere liv. Redsel for rotter, mus og krypdyr kan skyldes hendelser i et tidligere liv. o.s.v.

Disse hendelsene får jeg opp og når de er transformert så forsvinner mye av problemene du har i dag.

Er dette for godt til å være sant? - Vi er vant med at det skal mye til for å bli kvitt slike problemer, men med transformasjon med Livets Nøkkel, når vi vet årsaken, blir som å trykke "delete" på en datamaskin.

2. Behandling:

Matforgiftninger og tungmetaller: Erfaringsmessig har vi noen alvorlige matforgiftningsbakterier. De kan være årsaken til maveproblemer, muskelproblemer, leddproblemer, spontanabort m.m. Tar tak i 2 - 4 stykker (verstingene)

Vi tar for oss tungmetaller og fjerner de. Det kan være kvikksølv, og i noen tilfeller bly og/eller aluminium.

Resten av Karma som påvirker deg i dag renses opp. Her bruker jeg mitt klarsyn og erfaring fra det jeg har forsket på tidligere.

Jeg har kunnskap om, og kan lede deg/føre deg meget langt tilbake.

Det kan være for lenge, lenge siden......

Rett etter at dette er transformert er det hos mange helt magisk. De fleste merker der og da en stillhet som de sjelden eller aldri før har opplevd. Kan ikke beskrives, må oppleves.

Videre:

Det jobbes der og da på energiplan. Det tar vanligvis 2 – 7 dager for at det integreres i kroppen. De fleste har nok med 2 behandlinger. Noen trenger 3 (er kanalisert ned)

Hver behandling koster kr: 900.- (evt. 5 ONE) første tar fort 1,5 - 2 timer. Den andre noe kortere.

Jeg gir deg også healing samtidig.

Føl gjerne på om det er noe som passer for deg.

Jeg har behandlet rundt omkring i landet på alternativmesser tidligere. Det er ikke nødvendig lengre. Vi kan ta det over telefonen, resultatatet blir det samme.

Du trenger et rolig sted og handsfree på telefonen, det er en fordel om du drikker mye vann og tar det med ro etter behandlingene.

Jeg tar i mot behandling på onsdager, både formiddag og ettermiddag.

Du bestiller ved å betale inn 900.- på konto: 4202.29.67295 for hver konsultasjon. Skriv navn og mobilnummer når du betaler. Du kan også "vipse" til: 97 17 24 39.

Så sender du en sms til meg med navnet ditt og skriv om du ønsker formiddag eller ettermiddag, evt. ønsket tidspunkt.

Det er ingen forutsetning at man har brukt transformasjonsteknikken med  «Livets nøkkel» tidligere, men du oppfordres til å bruke transformasjonsteknikken etter behandlingen/e

Velkommen!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.11 | 21:27

Jeg Adam som er Israel og Didymos Judas kalt Thomas ble drept der Thomas kirken står da jeg var den de kaller Harald Hårfagre..Jeg husker nå....TT..

...
13.01 | 04:03

Fantastisk! Dette skulle eg lært på barneskulen. Har vært på Selje Kloster dog, det ligger helt nord-vest i SognogFjordane, ikkje på NordMøre.

...
15.06 | 18:30

Hei
Nå er boken å få direkte fra forfatteren Harald S. Boehlke.
Tlf: 90742784
harald.boehlke@gmail.com

Mvh
Harald Boehlke

...
07.11 | 17:37

Etter å ha slitt med mageproblemer (irritabel tarm) over lengre tid har jeg nesten ikke noen problemer igjen etter at P.K fikk fjernet noen stygge bakterier der

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE