Livets Nøkkel og transformasjonsteknikken

Litt bakgrunnsinformasjon:

Høsten 2010 ble jeg ledet til Livets Nøkkel og Mari Solei Bakken. «Tilfeldigvis» Er inne på hennes hjemmeside og noe skjer. Jeg ringer henne, siden har vi samarbeidet og jeg har vært på flere kurs med henne.

Hun har kanalisert ned bevisstheten bak “Livets nøkkel “og likeså bevisstheten bak de 4 elementene jord, luft, ild og vann. Disse 4 elementene har forskjellige lyskoder som har navn  og innehar hellige geometri og koder som akselerer DNA på alle plan I hele skapelsen.

Dette er en enhetsenergi. Santacoora er hoved nøkkelen til den universelle kraft, luftelementet. Livets nøkkel bærer en hovedenergi for all skapelse – vi kan se den som GUD I oss. En Gudekraft som akselerer sterkt når vi bruker lyskodene til de 4 elementene. 

På en måte arbeider vi alle med Livets nøkkel via oss selv og alt lysarbeid på jorden. Noen er bevisst det og andre ikke. Dette er kilden til all skapelse – alle geometri i mikro og makro. Ingen kan velge denne energien bort for den er oss. DNA`et vårt er koblet til denne bevissthet hvor våre DNA koder og celler akselerer via denne bevissthet i en mye sterke akselerasjon og forløsning ved å bevisst å ha fokus mot lyskodene I Livets nøkkel.

Mari Solei skriver: «Denne energinøkkel er din egen Mesterenergi.  Livets nøkkel har alle nøklene og kodene i seg til alt liv og skapelse. Vi er alle skapt gjennom denne energi som bærer kjærlighetens frø i seg. Livets nøkkel forløser alle dine blokkeringer og hele din historie i mikro og makro på en enkel kraftfull måte. Denne nøkkelen er deg selv og kobler deg på en enkel og kraftfull måte i kontakt med Gud i deg selv. Denne nøkkelen kan brukes i alle lag av bevissthet. Denne bevissthet er nå gitt menneskeheten. Den bevissthet som er gitt meg er fra kilden Gud og mitt høyeste selv. Det er mange som kanaliserer ned denne bevissthet. Kan nevne Lilly Bendris og Silvia Vinter."

Dette førte igjen til at jeg ble med på "Visdomskilden – som handler om Livets bok i deg selv og din indre mester. Malen til denne undervisning er kaldt “Visdomskilden“ hvor du blir din egen elev og din egen student gjennom å åpne opp det “ Det indre universitet" i deg.   Er et meget bra kurs som går over flere helger – og som anbefales på det varmeste. Dette førte til at jeg virkelig åpnet opp.

I forbindelen ved nedlastingen av bevissthet i Livets Nøkkel ble det kanalisert ned til Mari Solei en transformasjonsteknikk til menneskeheten som forløser oss på alle plan av energi. Mari Solei har forsket på seg selv i dette i mange år og har også arbeidet med leger og forskere angående denne bevissthet.

Dette ble interessant for meg hvor jeg også ville utforske «Livets Nøkkel» og effekten av transformasjonen.  Det er greit med noen håndfaste bevis.

Jeg er utdannet Biontolog og har en maskin (Shiren) hvor jeg kan måle ubalanser i kroppen og hva som er årsaken til disse ubalansene.

På to forskjellige kurs på Visdomskilden med totalt 25 personer så målte jeg personene med maskina (behandlet ikke). Hver enkelt ble målt for en eller to ubalanser. Det var fra Wiphlash/nakkesleng. Hormonsystemet, hvor 2-3 vaksiner var problemet, noen sinte matbaktrier/matforgiftninger som ble målt på tarm. Tungmetaller som kvikksølv og aluminium.

Først mediterte alle i 10 – 15 minutter hvor de fokuserte på pust å gi slip på problemet som var målt på maskina. Dette er kanskje den mest belyste måte jeg og mange har arbeidet med oss selv på.

Så målte jeg på nytt, - ingen forandring.

Så fikk de beskjed om å gjøre lyspust og bruke transformasjonsteknikken på Livets Nøkkel som var gitt til menneskeheten.  Jeg målte på nytt – alt var borte !!!!!!! Utrolig.

Etter den tid har jeg samme erfaring med en god del mennesker.

Livets Nøkkel er en hovedenergi som flytter fjell. Dette er Guds fotavtrykk på jorda og menneskeheten vet ikke om det. Livets nøkkel ligger over alt.

ALT kan transformeres bort med Livets Nøkkel, det er et fantastisk redskap som er gitt oss mennesker.

Det er som et barn kan gjøre det. Den enkleste sannhet.

Videre har jeg forsket på og brukt Livets Nøkkel på traumer/karma som sitter på celleminnet og når det spottes kan jeg måle det fysisk med maskina – så blir det transformert bort med Livets Nøkkel. Folk merker ofte der og da at det slipper taket. Jeg har ledet mennesker tilbake til f.eks. Atlantis og mye, mye tidligere enn dette. – Det blir som å fjerne nederste kortet i et korthus. Når det fjernes så raser alt ovenfor og mye av problemer man har blir borte. Her bruker jeg også mitt klarsyn som jeg virkelig har åpnet opp for etter at jeg kom i kontakt med Livets Nøkkel.  Livets Nøkkel fører meg helt hjem og åpner meg mer og mer opp jo mer jeg gir slipp på ved å bruke transformasjonsteknikken.

Jeg vet det finnes mange redskap på jorden for oss mennesker I denne tid og at vi alle tiltrekker oss det som føles riktig for oss. Lyskodene i Livets nøkkel er ren hellig geometri og ikke aller minst de ligger i enhetsenergien uten dualitet. Derfor er dette verktøyet også svært kraftfullt og kan kun brukes i lysets tjeneste.

Jeg har arbeidet med maskina og Livets nøkkel på vel 250 personer. Ved at denne maskina bare bekrefter det jeg vet og det jeg "ser" så bruker jeg den ikke lengre. - Men for meg har den vært et nædvendig redskap i en oppbygging og læringsprosess.

 

Jeg anbefaler at du også tar denne. Her leter vi frem bakterier og virus som holder kroppen din nede. Bakterier og virus du har fått inn i systemet ligger der og kan forårsake leddsmerter, muskelsmerter, ubehag, slitenhet og spontanabort for å nevne noe.

Det viser seg at de fleste av oss har en amøbe i kroppen som vi har fått fra våre forfedre, Denne amøben viser seg å være utrolig gammel og vi tar tak i den og transformerer den bort. - Den har fulgt oss mennesker veldig, veldig lenge. Mange føler en utrolig befrielse og merker det godt i kroppen når den forsvinner.

Healing: Jeg gir også healing mens du trensformerer. Har healingenergier som kan være med på å heve deg og føre deg videre om du er klar for det.

 

Jeg har jobbet mye ute i naturen. Har fjernet masse ubalanser alene og sammen med andre i hele Norge. Har sett at det etter hvert har det kommet frem et gullkors over Norge. Det har blitt vist meg at knutepunktet er Olavskilda i Sul i Verdal kommune i Nord Trøndelag. Det var hit Olav Den Hellige kom med sine menn i 1030 når han skulle kristne Norge. Har også jobbet mye med energien til Olav Den Hellige på Stiklestad. Gullkorset går fra Olavskilden og sørover til Sør Norge. Oppover langs Norge i allefall til Troms. Vestover i Nordsjøen og østover til Russland.
Etter hvert som gullkorset har kommet frem har jeg sett at Det Norske Pentagram holder det nede. Har ligget som et dystert lokk oppå. Gullkorset kommer ikke skikkelig frem før Pentagrammet er forløst. - Det er negative energier som holder oss nede og har blitt plantet der bevisst for lenge siden. -  alt dreier seg om energi.

Pentagrammett over Sør Norge er nå forløst. Det har også kommet frem andre pentagram rundt omkring, både i Norge og ellers i verden. De er blitt forløst etterhvert som de har kommet frem.

Du kan lese om Det Norske Pentagram i fanen til venstre.

 

Etter hvert i min utvikling med bruk av Livets Nøkkel har jeg knyttet meg inn i solarenergien. Jeg bærer også et aspekt av solguden Mitra og denne energien har blitt mere og mere integrert i meg etter hvert som jeg jobbet og fikk tak på den. I november 2015 ble den integrert 100% i meg.

Jeg bruker denne overenergien i tillegg når jeg jobber med større ting. Denne solarenergien er også ett aspekt av Livets Nøkkel.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

08.11 | 21:27

Jeg Adam som er Israel og Didymos Judas kalt Thomas ble drept der Thomas kirken står da jeg var den de kaller Harald Hårfagre..Jeg husker nå....TT..

...
13.01 | 04:03

Fantastisk! Dette skulle eg lært på barneskulen. Har vært på Selje Kloster dog, det ligger helt nord-vest i SognogFjordane, ikkje på NordMøre.

...
15.06 | 18:30

Hei
Nå er boken å få direkte fra forfatteren Harald S. Boehlke.
Tlf: 90742784
harald.boehlke@gmail.com

Mvh
Harald Boehlke

...
07.11 | 17:37

Etter å ha slitt med mageproblemer (irritabel tarm) over lengre tid har jeg nesten ikke noen problemer igjen etter at P.K fikk fjernet noen stygge bakterier der

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE